Lotul Sloveniei pentru meciul cu România din calificările pentru Women’s EuroBasket 2019

Slovenia, primul adversar al echipei naționale de baschet feminin a României, a anunțat lotul de 12 jucătoare cu care va efectua deplasarea la Oradea pentru meciul din prima tapă a campaniei de calificare pentru Women’s EuroBasket 2019. Lotul cuprinde jucătoare consacrate, dar și o serie de tinere baschetbaliste de mare perspectivă.

Antrenorul Damir Grgic va miza pe Nika Baric, Teja Oblak și Eva Lisec, sportive ce au ajutat Slovenia la prima sa prezența la un turneu final EuroBasket Women, consemnat chiar în acest an.

Alături de acestea, au fost invitate Aleksandra Kroslej, Marusa Senicar și Zala Friskovec, toate aflate la debut în prima reprezentativă. Acestea au jucat finala Campionatului European U20 feminin Divizia A în aest an. Alte două componente ale acelei echipe sunt Annamaria Prezelj și Larisa Ocvirk, sportive care au debutat deja în prima reprezentativă a Sloveniei.

Lotul Sloveniei pentru confruntarea cu România: Rebeka Abramovic, Nika Baric, Shante Marie Evans, Zala Friskovec, Tina Jakovina, Aleksandra Kroselj, Eva Lisec, Teja Oblak, Larisa Ocvirk, Annamaria Prezelj, Marusa Senicar și Tina Trebec.

Meciul dintre România și Slovenia este programat pentru sâmbătă (11.11), ora 18:00, la Arena Antonio Alexe. Bilete se pot achiziționa online – click AICI.

Ulterior, adică pe 15 noiembrie, România va evolua în compania Franței, în deplasare. În schimb, Slovenia va primi vizita Finlandei în aceeași zi.

Foto: FIBA.basketball

Articole din aceeași categorie

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.