Lotul Sloveniei pentru EuroBasket 2017

Igor Kokoskov a definitivat lotul Sloveniei pentru EuroBasket 2017. Anunțul a fost făcut în cursul serii de duminică (27.08).

Miha Lapornik este ultimul jucător la care s-a renunțat. În schimb, lotul cuprinde tandemul lui Real Madrid – Luka Doncic și Anthony Randolph, respectiv pe superstarul din NBA, Goran Dragic, care se va retrage din echipa națională după acest eveniment.

Lotul Sloveniei este următorul: Goran Dragic, Aleksej Nikolic, Matic Rebec, Luka Doncic, Jaka Blazic, Klemen Prepelic, Edo Muric, Vlatko Canca, Anthony Randolph, Sasa Zagorac, Gasper Vidmar și Ziga Dimec.

În Grupa A, la Helsinki, Slovenia se duelează cu Polonia, Grecia, Franța, Finlanda și Islanda. Primele patru clasate se califică pentru optimile de finală ale EuroBasket 2017.

Articole din aceeași categorie

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.