Lokomotiv Kuban adiministrează prima înfrângere lui CSKA Moscova în noul sezon

grigoryev

Lokomotiv Kuban Krasnodar a depășit pe CSKA Moscova, scor 81-73, în cel mai important meci desfășurat duminică (12.10), la nivelul Ligii VTB. Partida a fost găzduită de către Loko Basket.

Partida s-a derulat sub semnul echilibrului, Lokomotiv având inițiativa pe tabela de marcaj în primele 30 minute de joc. La startul secvenței decisive CSKA a izbutit un parțial de 12-4 grație căruia a trecut în avantaj și s-a desprins la șase puncte pe tabela de marcaj. Replica nu a întârziat, gazdele reușind un parțial de 16-1 cu care s-a desprins la nouă lungimi, cu un minut și jumătate înainte de finalul partidei. Echipa antrenată din această vară de către Sergey Bazarevich a rămas la conducere până la final, pentru o victorie extrem de prețioasă în devutul noului sezpn competițional.

vtbMaxim Grigoryev a avut 18 puncte, Derrick Brown a adăugat 15 puncte, 4 recuperări, Malcolm Delaney a bifat 12 puncte, 8 pase decisive, 7 recuperări, iar Richard Hendrix a totalizat 12 puncte, 11 recuperări și 2 intercepții pentru învingători. De cealaltă parte, Milos Teodosic a izbutit 22 puncte, 6 recuperări și 5 pase decisive, Sasha Kaun a adăugat 14 puncte (cu 0/5 la linia de pedeapsă), 5 recuperări, iar Andrey Vorontsevich a terminat cu 10 puncte și 6 recuperări pentru CSKA.

Acesta este primul eșec suferit de CSKA într-un meci oficial cu antrenorul Dimitris Itoudis la cârmă.

În urma acestui rezultat, Lokomotiv Kuban are 3-0 la general, iar CSKA Moscova ajunge la 1-1.

În dreapta găsiți toate rezultatele consemnate duminică (12.10), în Liga VTB.

La ora actuală, Khimki Moscova, Zenit St. Petersburg, Nizhni Novgorod și Unics Kazan au 2-0 la general, iar Krasnie Krylia Samara are 1-0. La popul opus sunt șase echipe care nu au cunoscut gustul victoriei până la această oră.

Foto: vtb-league.com

Articole din aceeași categorie

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.