LNBM programează meciuri aproape zilnic în perioada 18 martie – 1 aprilie

În perioada 20-31 martie sunt programate meciuri contând pentru sezonul regulat al Ligii Naționale de baschet masculin – ediția 2016/17 aproape în fiecare zi. Aici trebuie adăugat faptul că și pe 18-19 martie s-au disputat jocuri din cadrul competiției amintite.

Excepție vor face zilele de joi (23.03), marți (28.03) și joi (30.03). În toate celelalte zile până la finalul lunii martie se vor desfășura meciuri din LNBM.

Iată programul jocurilor, conform site-ului www.frbaschet.ro:

De notat că în prima zi a lunii aprilie este programată penultima etapă din sezonul regulat. Ulterior, mai exact pe 5 aprilie anul curent, se va desfășura ultima etapă, după care la distanță de o săptămână este programat startul playoff-ului LNBM.

Articole din aceeași categorie

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.