Lituania a definitivat lotul pentru EuroBasket 2017

24 august 2017

Lukas Lekavicius a suferit o accidentare. Fundașul lui Panathinaikos Atena, inclus în lotul final al Lituaniei, are o fractură la picior.

Prin urmare, Lekavicius va rata EuroBasket 2017. Totodată, acesta va absenta de la întreg presezonul cu echipa de club și se află în pericol să rateze startul oficial al sezonului competițional 2017/18.

Adas Juskevicius a fost inclus în lotul Lituaniei în locul celui accidentat.

22 august 2017

Lituania a definitivat lotul cu care va lua startul la EuroBasket 2017. Evenimentul se va desfășura între 31 august și 17 septembrie. Antrenorul Dainius Adomaitis va miza pe jucătorii cu angajamente în NBA și Euroligă.

Componența lotului este următoarea: Mantas Kalnietis, Donatas Motiejunas, Mindaugas Kuzminskas, Jonas Valanciunas, Jonas Maciulis, Lukas Lekavicius, Martynas Gecevicius, Arturas Milaknis, Arturas Gudaitis, Edgaras Ulanovas, Marius Grigonis, Eimantas Bendzius.

În Grupa B, programată a se desfășura la Tel-Aviv, Lituania se va duela cu Ucraina, Israel, Georgia, Italia și Germania. Primele patru clasate se califică pentru optimile de finală ale competiției. Fazele eliminatorii se vor desfășura la Istanbul.

Articole din aceeași categorie

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.