Lipsită de jucători din NBA, Team USA a câștigat AmeriCup 2017 după o revenire spectaculoasă în marea finală

Statele Unite ale Americii au câștigat FIBA AmeriCup 2017. Evenimentul -a desfășurat între 25 august și 3 septembrie în Argentina, Columbia și Uruguay.

Formația antrenată de către Jeff Van Gundy a învins Argentina în finala desfășurată la Cordoba, scor 81-76. Team USA a revenit în repriza secundă, după ce a pierdut-o pe prima cu 27-42. Așadar, o repriză secundă cu un parțial de 54-34!

De notat că americanii au avut o singură recuperare ofensivă în finală, capitol statistic (unul dintre ele) prin care face diferența atunci când joacă cu baschetbaliști din NBA.

Lipsită de jucători din NBA, formația antrenată de către Jeff Van Gundy a câștigat toate meciurile disputate la acest turneu.

Jameel Warney a fost desemnt MVP al turneului. Un alt jucător al Team USA a fost inclus în cvintetul ideal. Este vorba despre Darrum Hilliard. Alături de aceștia au mai fost nominalizați Facundo Campazzo (Argentina), Francisco Cruz (Mexic) și Nicolas Brussino (Argentina).

Mexic s-a clasat pe locul al 3-lea, după ce a depășit Insulele Virgine, scor 79-65, în finala mică.

FIBA AmeriCup este sinonimul EuroBasket în zona celor două Americi (Nord și Sud).

Foto: FIBA.basketball

Articole din aceeași categorie

1 comentarii On Lipsită de jucători din NBA, Team USA a câștigat AmeriCup 2017 după o revenire spectaculoasă în marea finală

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.