Linie statistică de excepție pentru Ousmane Barro în debutul playoff-ului

Ousmane Barro a avut o prestație solidă și o linie statistică excepțională în meciul de deschidere al playoff-ului LNBM – ediția 2016/17. Senegalezul a ajutat-o pe U-BT Cluj-Napoca să învingă în duelul cu SCM U Craiova, scor 100-74.

În 24 minute de joc, Barro a avut 4/4 la aruncările din acțiune pentru 8 puncte. El a adăugat 8 recuperări, 2 pase decisive, o intercepție și un capac pentru un indice de 20 la eficiență și 20 la +/-.

Așadar, 100% la aruncări, lider al echipei la recuperare și eficiență, al 2-lea la +/-. Barro a avut 20 la eficiență cu doar patru aruncări.

Un pivot care de abia s-a întâlnit cu mingea a avut un asemenea impact asupra jocului. O dovadă că atunci când nu alergi în disperare după cifre, ele vin chiar dacă obiectivul acestui jucător este cu totul altul.

În altă ordine de idei, Aleks Rasic, un alt jucător care nu se preocupă de linia de statistică individuală a fost lider al Clujului la +/- și pase decisive. Sârbul a totalizat 10 puncte, 8 pase decisive, o recuperare și a termint cu 21 la +/-.

Vlad Moldoveanu a fost principalul marcatorși cel mai bun jucător la intercepție al echipei de pe Someș. El a totalizat 16 puncte (4/8 la trei puncte), 5 recuperări și 2 intercepții. Moldoveanu a încheiat cu 16 la eficiență și 18 +/-.

Foto: Manases Sandor / www.u-bt.ro

Articole din aceeași categorie

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.