Liga VTB – Noutăți cu privire la noul sezon competițional

Liga VTB a aprobat o serie de modificări importante cu privire la următorul sezon competițional. Cea mai importantă modificare este legată de implementarea unui nou format pentru stabilirea câștigătoarei competiției.

Sezonul regulat rămâne neschimbat. Primele opt clasate se califică în playoff. Sferturile de finală se vor disputa pe sistemul cel mai bun din cinci meciuri, însă formula este una cu totul nouă. Este vorba despre 1-2-2.

Cu alte cuvinte, Meciul 1 se joacă pe terenul echipei mai bine clasate în sezonul regulat. Meciurile 2 și 3 se dispută pe terenul echipei mai slab cotate. Meciurile 4 și 5 se vor disputa pe terenul echipei mai bine clasate.

Învingătoarele din sferturile de finală se califică la turneul final, de tip Final Four. Astfel, în Liga VTB se va juca similar Euroligii, cu semifinale și finală. Final Four-ul se va desfășura între 8 și 10 iunie 2018.

Liga VTB a anunțat implementarea unui sistem unic de tiketing pentru toate echipele din competiție. Este vorba despre comercializarea acestora în variantă electronică.

În fine, Board-ul Ligii VTB a aprobat noua siglă a competiției.

Articole din aceeași categorie

2 comentarii On Liga VTB – Noutăți cu privire la noul sezon competițional

  • Shooting guard -ul James Lee Anderson, ultima data la Darüşşafaka, s-a transferat la Khimki Regiunea Moscovei, principala rivala a celor de la CSKA Moscova.

  • Shooting guard-ul Jamar Smith (30 de ani), campion al Frantei cu Limoges (2015), castigator al EuroCup cu Unicaja Malaga (2017), a semnat un contract cu UNICS Kazan, valabil pana la finele stagiunii 2017-2018.

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.