CN Aurel Vlaicu promovează turneul final al Ligii 1 la baschet masculin

Turneul final al Ligii 1 la baschet masculin – ediția 2016/17 se va desfășura la București, în Arena de baschet, în perioada 2-4 iunie anul curent. Evenimentul este organizat de CN Aurel Vlaicu.

Alături de formația gazdă vor participa BC Timba Timișoara, Politehnica Iași, respectiv Cuza Sport Brăila.

Organizatorii evenimentului au realizat un material de promovare al turneului final.

"INVICTUS", The Clash (trailer turneul final LIGA I – 2017)

BE PREPARED… IS COMING!!!! – Playoffs LIGA I baschet masculin, intre 2 si 4 iunie, la Arena de Baschet FRB. Echipe participante: Cuza Sport Braila, Politehnica "Studs' Iasi, B.C. Timba Timisoara si Vulturii dela CNAV (Bucuresti). Miza este colosala pentru fiecare dintre concurenti; dimensiune si incarcatura "epica" asigurate! … Va rugam SHARE & (Y) :)__________"Invictus" nu este despre performanta sau palmares, "invictus", mai mult decat un adjectiv, este deja simbolul cult al unei mentalitati… Veniti sa incurajati echipele care au ramas in competitie, cei care au transpirat maieul, pasiune si determinare.__________IMPORTANT: – Partidele vor fi transmise in direct pe DigiSport incepand cu orele 17h45- Varianta HD a trailerului poate fi vizionata pe Youtube – https://www.youtube.com/watch?v=mktsj313sV0&spfreload=5 . La fel si varinanta color (pentru conformisti) – https://www.youtube.com/watch?v=qYRgLpwy9M4&feature=youtu.be

Posted by CNAV Eagles Sports on 28 Mai 2017

Click AICI pentru programul complet al turneului final.

Primele două clasate obțin dreptul de participare în primul eșalon baschetbalistic al României – ediția 2017/18.

DigiSport va transmite în direct toate meciurile de la turneul final de promovare.

Articole din aceeași categorie

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.