Liga 1 masculin. Etapa a 9-a. Rezultate complete

Primul meci al rundei s-a desfășurat în noiembrie. Programarea celorlalte se întinde de vineri până luni. Ultimul meci al etapei va fi și derby-ul acesteia.

19 noiembrie
Rapid București – CSU 2 Sibiu, scor 75 – 84.

Vineri, 9 decembrie
CSM VSKC Miercurea Ciuc – SCM 2 Timișoara, scor 77 – 43

Sâmbătă, 10 decembrie
SCM 2 U Craiova – CSU Știința București, scor 24 – 98

Duminică, 11 decembrie
CSM LPS 2 Oradea – U-BT 2 Cluj Napoca, scor 61 – 77
Dinamo 2 București – Politehnica Iași, scor 80 – 83
BC Mureș 2 – Olimpic 2 Baia Mare, scor 74 – 53
Athletic Constanța – Phoenix 2 Galați, scor 74 – 68
BCM U 2 Pitești – CN Aurel Vlaicu, scor 91 – 66
Steaua CSM 2 EximBank – Agronomia 4Sports, scor 81 – 75

Luni, 12 decembrie
Universitatea Cluj Napoca – Timba Timișoara, scor 84 – 111


Mulțumim celor care ne-au ajutat la centralizarea acestor informații!

Dacă ați asistat la partide și vreți să împărtășiți cu noi impresiile despre ele, comentariile de la acest articol vă stau la dispoziție!

Articole din aceeași categorie

6 comentarii On Liga 1 masculin. Etapa a 9-a. Rezultate complete

 • Nimic nou sub soare

  Pacat ca echipele satelit nu trateaza toți adversarii cu aceleasi loturi ci o fac preferențial ca sa influențeze clasamente dar astea sunt regulile….,dar asta nu e competie…..

  • Craiova are meci cu Sibiul azi, iar ieri a avut programat antrenament imediat după meciul de la Liga 1. Așa că a preferat să aibă românii fresh la antrenament și nu i-a folosit la echipa a doua. Asta este explicația ”măcelului” de ieri, nu jocurile de culise sau vreo conspirație.

 • Nimic nou sub soare

  Eu nu am insinuat jocuri de culise sau conspirații.
  1.O competiție serioasa nu lasa loc de asa ceva
  2.Eu nu am dat nici un nume de echipa
  3.jucătorii craiovei menajati nu vor avea aport la prima echipa ca ati adus vb de ei
  4.respecț csu sibiupentru imparțialitatea in tratarea acestei competiții jucând chiar si cu davis la liga 1
  5.realist vorbind stiinta in aceasta grupa obținea doar 2 victorii cele cu magic sibiu o echipa serioasa care munceste cu acesti copii
  6.alte echipe în celelalte grupe muncesc din greu sa castige puncte in condițiile in care vor merge 2 echipe de pe locul 3 ma refer la echipe cu drept de promovare
  Eu am contestat modul de organizare a competitiei care nu e cel normal in opinia mea ….

  • Avand in vedere ca observatia dvs a venit, dintre toate articolele cu rezultate din L1, fix la acesta, nu aveam cum sa nu ma gandesc ca va referiti la prestatia Craiovei din meciul cu Stiinta. Poate m-am grabit.

   Altfel, cum ar trebui organizata competitia in opinia dvs?

 • Sincer eu nu văd o soluție pentru ca unele echipe să trateze serios liga 1. Ține de conducere și până la urmă de fiecare jucător cum te lupți la liga 1 dar și ei sunt conștienți că o eventuală accidentare îi poate afecta șansa la echipa mare. Iar pentru conducere, o eventuală calificare implică alte costuri și nu știu dacă a făcut cineva socoteala- dacă și câștigi liga 1 pentru satelit- acele reduceri sunt mai mari față de ce ai cheltuit ca să ajungi acolo? Din păcate singura soluție care eu o văd, de fapt care merge în managementul românesc este ” cu biciul” . Așa cum primele 4 echipe primesc reduceri la federație, ultimele 4 să primească un fel de penalizări. Dacă tot nu se retrogradează ( că nu ai unde) măcar să fie penalizată echipa pentru lipsa de interes până la urmă.

 • Nimic nou sub soare

  Eu as fi facut competiția sateliților separată pe programul primei echipe se făcea aceeasi deplasare cu echipa mare si se făceau si ceva economi si in aceasta situație nu influenta cu nimic acel clasament puteau sa ia si vrei doi fotbaliști sa fie la nr ca juniori, celelalte echipe constituite intr o singura grupa
  Eu am facut observația la articolul referitor la liga 1 intradevar, eu nu am dat nume dar unii s au sesizat asta e tot …apropo nu e singurul meci cu aceelasi istoric; va urez succes in ceea ce faceti e un lucru bun ca prezentați periodic rezultatele din liga 1

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.