Liderii EuroBasket 2017 din punct de vedere statistic la încheierea fazei grupelor

Gabe Olaseni, din echipa Marii Britanii, a fost cel mai eficient jucător al fazei grupelor la EuroBasket 2017. În pofida productivității acestui baschetbalist, britanicii au ieșit din competiție, după ce au pierdut toate meciurile disputate.

Goran Dragic a fost cel mai bun marcator al competiției și s-a clasat pe locul al 2-lea în ierarhia eficienței. Slovenia a beneficiat din plin de evoluțiile acestui jucători, bifând cinci victorii în grupe.

Jonas Valanciunas a fost liderul competiției la recuperare. De asemenea s-a clasat pe locul al 3-lea în ierarhia eficienței.

Din cadrul grupei găzduite la Cluj-Napoca între principalii performeri se remarcă Tomas Satoransky. Cehul a avut o medie de 6.6 pase decisive, cu care se clasează pe locul a 3-lea în ierarhia celor mai creativi jucători de al EuroBasket 2017.

Articole din aceeași categorie

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.