Lideri diferiți la fiecare capitol statistic pentru U-BT Cluj-Napoca în seria cu Craiova

U-BT Cluj-Napoca a confirmat statutul de favorită în seria de playoff pe care a disputat-o în compania lui SCM Universitatea Craiova, în primul tur al fazelor eliminatorii din ediția 2016/17 a Ligii Naționale de baschet masculin – ediția 2016/17. Scorul general a fost de 3-0.

Ardelenii au depășit borna 100 în dreptul punctelor marcate la fiecare meci din această serie. Clujul a înscris 54 coșuri de trei puncte, capitol la care a avut un procentaj de 50%.

Formația pregătită de Mihai Silvășan a avut mai mulți lideri individuali în cadrul acestei serii.

Aleksandar Rasic a fost cel mai bun marcator al Clujului. El a avut o medie de 16.7 puncte pe partidă. Alți patru componenți ai echipei au mrcat, în medie, peste 10 puncte pe meci.

Kyndall Dykes a fost principalul pasator. Americanul a avut o medie de 6.3 pase decisive, în condițiile în care alți doi jucători au avut 6.0 pase decisive pe partidă.

Ousman Barro a fost liderul ardelenilor la recuperare cu o medie de 8.7 reușite pe partidă.

Filip Adamovic este cel mai eficient jucător al lui U-BT Cluj în această erie cu un indice de 19.3

Maksym  Pustozvonov a avut un procentaj de 83% la aruncările de trei puncte.

Filip Adamovic și Rolland Torok au avut procentaje de 100% la aruncările de două puncte, iar patru jucători au avut 100% la linia de pedeapsă.

Nandor Kuti a avut cea mai mare medie de minute în seria cu Craiova. Tânărul în vârstă de 20 ani a avut 23:19 minute pe partidă.

Foto: Manases Sandor / www.u-bt.ro

Articole din aceeași categorie

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.