Levi Szijarto la cea mai bună prestație stagională

Levi Szijarto a izbutit cea mai bună prestație stagională împotriva echipei din orașul său natal. Veteranul Stelei CSM EximBank București a stabilit o serie de recorduri personale în victoria pe care militarii au repurtat-o asupra campioanei, CSM CSU Oradea, scor 85-70.

Titularizat la poziția 2, Levi a marcat nouă din primele 11 puncte ale bucureștenilor. El a continuat în aceeași manieră și a terminat confruntarea cu 6/7 la aruncările din acțiune, incluzând 4/4 la cele din spatele semicercului. În plus, Szijarto a transformat aruncarea liberă suplimentară, acordată ca urmare a unei infracțiuni comise asupra sa în momentul aruncării, una care a intrat în coș.

Astfel, linia statistică a lui Levente a cuprins 17 puncte, 3 pase decisive și o recuperare cu o posesie pierdută pentru un coeficient de 19 la eficiență. În cele 21 minute de joc, Szijarto a avut -1 la +/-. El a stabilit recorduri personale stagionale la eficiență, puncte și coșuri de trei puncte.

Aflat la cel de-al 2-lea sezon consecutiv în uniforma Stelei, baschetbalistul ce va aniversa 35 ani de viață are medii stagionale de 3.9 puncte, 1.3 pase decisive, 1.2 recuperări și 0.6 intercepții în 15.45 minute pe partidă. El a jucat 25 meciuri în actuala ediție LNBM și are procentaje de 52% la două puncte, 41% la trei puncte, respectiv 86% la linia de pedeapsă.

De notat că în TOP 6, sau altfel spus de la venirea noului staff tehnic la formația din capitală, lucru dublat și de problemele medicale întâmpinate de alți români consacrați din echipă (Mihai Paul și Cătălin Baciu), Levi Szijarto a jucat cel puțin 20 minute în fiecare partidă. Astfel, el are o serie de opt astfel de meciuri.

Statistica sa este în urcare, având medii de 5.5 puncte, 1.8 recuperări și 1.0 intercepții pentru 5.4 la eficiență și 4.4 la +/- în aproape 23 minute pe partidă în TOP 6. Levi are procentaje de 67% la trei puncte, 43% la două puincte, respectiv 67% la linia de pedeapsă în faza a 2-a din sezonul regulat.

Foto Cătălin Soare / www.cronosmedia.ro

Articole din aceeași categorie

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.