Letonia învinge Lituania în cadrul turneului de la Riga

Letonia a depășit Lituania, scor 87-77, în cadrul turneului internațional de la Riga, acolo unde participă și România.

Kristaps Porzingis a totalizat 16 puncte, 10 recuperări, iar Janis Strelnieks a adăugat 8 puncte, 7 recuperări pentru învingători. În replică, Lukas Lekavicius a reușit 16 puncte, iar Mindaugas Kuzminskas a terminat cu 14 puncte pentru Lituania.

În cadrul acestui meci s-a consemnat o fază deosebit de spectaculoasă care l-a avut principal protagonist pe Kuzminskas. Acesta a finalizat cu slam dunk o acțiune de lângă Porzingis, colegul său de la New York Knicks.

În prima zi a turneului de la Riga, Lituania a învins România cu scorul de 97-64.

Duminică (20.08), în capitala Letoniei, se dispută meciuri dintre formația gazdă și România. Va fi ultimul joc de pregătire al „vulturilor” înaintea EuroBasket 2017.

Articole din aceeași categorie

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.