Letonia bifează primul succes la EuroBasket 2017

Letonia a surclasat Belgia, scor 92-64, în primul meci al zilei a 3-a la EuroBasket 2017, desfășurat la Istanbul. Sâmbătă (02.09) este prim zi în care toate cele 24 echipe din competiție au programat un meci.

Jocul a cuprins două perioade în care Letonia a ost net superioară belgienilor. Este vorba despre sfertul al 2-lea și al 4-lea, intervale în care s-au consemnat parțiale de 23-8 și 29-9. Belgia a câștigat sfertul 1 la limită, iar pe cel de-al 3-lea cu 22-16 pentru strânge la opt puncte cu zece minute înainte de final.

Kristaps Porzingis (foto) a totalizat 27 puncte, 6 recuperări, Janis Timma a adăugat 27 puncte, 7 recuperări, Dairis Bertans a terminat cu 10 puncte, 5 recuperări și 4 pase decisive, iar Janis Strelnieks a terminat cu 9 puncte și 13 recuperări. De notat că Davis Bertans nu a jucat pentru Letonia în acest meci.

Axel Hervelle a avut 12 puncte pentru Belgia.

În urma acestui rezultat, Letonia are 1-1 la general, iar Belgia ajunge la 0-2.

Un alt joc dezechilibrat a avut loc la Helsinki, unde Polonia a spulberat Islanda cu scorul de 91-61. Jocul a demarat sub semnul echilibrului, actul inaugural terminându-se cu scorul de 16-14 în favoarea polonezilor. Ultimele 30 minute au consemnat dominația categorică a învingătorilor.

Foto: FIBA.basketball

Articole din aceeași categorie

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.