Letonia a anunțat componența lotului lărgit pentru EuroBasket 2017

Letonia a anunțat componența lotului lărgit în perspectiva participării la EuroBasket 2017. Ainars Bagatskis, antrenorul balticilor, l-a inclus în lotul lărgit și pe Kristaps Porzingis.

Jucătorul de la New York Knicks a declarat că dorește să participe la EuroBasket 2017 la scurt timp după încheierea sezonului 2016/17. De notat că Porzingis este în vacanță din luna august, echipa sa fiind eliminată din sezonul regulat al NBA.

Alte nume importante sunt prezente. Între acestea se pot enumera Davis și Dairis Bertans, Janis Strelnieks respectiv Janis Timma.

.

Lotul lărgit cuprinde 22 jucători.

Fundași – Jānis Strēlnieks, Dairis Bertāns, Jānis Blūms, Žanis Peiners, Ingus Jakovičs, Dāvis Lejasmeiers, Aigars Šķēle, Artūrs Ausējs.

Extreme – Jānis Timma, Ojārs Siliņš, Kristaps Janičenoks, Rolands Šmits, Jānis Bērziņš.

Pivoți – Kristaps Porziņģis, Anžejs Pasečņiks, Mārtiņš Meiers, Dāvis Bertāns, Rolands Freimanis, Kaspars Bērziņš, Andrejs Gražulis, Iļja Gromovs, Klāvs Čavars.

Staff-ul tehnic cuprinde doi secundei, doi specialiști în pregătire fizică, un medic, doi fizioterapeuți, un manager și un șef de delegație.

Reunirea este programată pentru 17 iulie, cu precizarea că nu toți jucătorii vor fi prezenți. De notat că Porzingis va avea o obligație cu NBA, urmând să participe la o acțiune în Africa.

Letonia face parte din Grupa D, programată a se desfășura la Istanbul. Adversari sunt Marea Britanie, Rusia, Serbia, Belgia și Turcia. Ultimele două clasate vor pleca acasă, celelalte continuând competiția în fazele eliminatorii.

Articole din aceeași categorie

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.