Legendele baschetului românesc în tribunele Sălii Polivalente Cluj-Napoca

EuroBasket 2017 a atras la Cluj-Napoca o listă impresionantă de nume legendare ale sportului cu mingea la coș din România. Aceștia au luat loc în tribune la jocurile primelor două zile de întreceri, bună parte dintre ei urmând să asiste și la jocurile de lni (04.09).

Chiar dacă reprezentanții generației tinere ori cei care au descoperit recent pasiunea pentru baschet nu au reușit să îi identifice, Federația Româna de Baschet a evidențiat prin intermediul site-ului propriu o listă impresionantă de nume legendare ale baschetului românesc.

În tribunele Sălii Polivalente au putut fi văzuți: Ion Nicolau, Octavian Serban, Horatiu Giurgiu, Liviu Calin, Gheorghe Mandache, George Chiraleu, Dimitrie Lecca, Dan Berceanu, Mircea Vulc, Voicu Moldovan, Horia Pop, Liviu Moraru, Vasile Popa, Nicolae Danetiu, Constantin Moldovan, Titus Tarau, Dan Georgescu, Nicolae si Suzana Parsu, Margareta Pruncu, Ecaterina Ciortan, Cornelia Taflan, Maria Rosianu, Liliana Ghita, Anca Floare, Gheorghita Bolovan, Matias Ruhrig, Vizi Imre, Mircea Barna, Mihai Caraion, Virgiliu Capusan, Viorel Constantin, Valentin Pogonaru, Iulian Carpen, Gheorghe Muresan, Robert Reisenbuchler, Andrei Popovici, Mihai Corui, Claudiu Muntean, Virgil Stanescu, Catalin Burlacu.

Între cei prezenți la Cluj-Napoca pentru EuroBasket 2017 se numără și o parte a rotației de bază din echipa națională care s-a calificat ultima dată la turneul final, lucru ce datează din 1987. Este vorba despre Costel Cernat, Dan Niculescu, Petre Branisteanu, Anton Netolitschi, Florentin Ermurache, Alexandru Vinereanu, Sorin Ardelean si Victor David.

Foto: Alina Cojocaru / Federatia Romana de Baschet
Info: frbaschet.ro

Articole din aceeași categorie

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.