Lamont Mack este noul jucător al Energiei Târgu-Jiu

Lamont Mack este noul jucător al echipei Energia Târgu-Jiu, informează csenergia.ro. El are 28 de ani și va debuta pentru formația gorjeană în următorul meci de pe teren propriu, în compania Stelei CSM București.

Originar din Chicago, Mack evoluează pe pozițiile 3-4. El a jucat baschet la nivel universitar pentru Angelina College și Charlotte 49ers. A absolvit în anul 2009, atunci când și-a început cariera profesionistă.

Mack a jucat pentru AEK Atena, Lukoil Academic, Scavolini Pesaro, Wurzburg, Korhait, Valladolid și Toluca. Așadar, a trecut prin Grecia, Bulgaria, Italia, Germania, Finlanda, Spania și Mexic. Americanul a jucat ultima dată la Argentina Club la Union.

În prezent, Energia Târgu-Jiu are șapte jucători străini – Giordan Watson, Porter Troupe, Louis Darby, Michal Kremen, Nemanja Milosevic, Andreas Glyniadakis și Lamont Mack. De asemenea, gorjenii au la dispoziție trei jucători naturalizați – Tal Karpelesz, Tal Omer și Baris Aktas.

Articole din aceeași categorie

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.