BC Laguna Sharks invită copiii la baschet! (P)

laguna1

Unul dintre cele mai mari cluburi de baschet din București organizează selecții pentru copiii din București și din împrejurimi, născuți în 2002, 2003, 2004, 2005 și 2006! 

Aceste trialuri vor fi organizate într-un mod profesionist și interactiv, iar copiii dumneavoastră vor putea beneficia de atenția unor antrenori care doresc să vină în sprijinul dumneavoastră și al profesorilor de la școală pentru o educație sănătoasă a celor mici, prin intermediul sportului.
B.C. Laguna s-a infiintat in anul 2006 cu scopul de a oferi sesiuni de initiere, formare si pregatire in jocul de baschet pentru grupuri mici de jucatori. Juniorii beneficiaza de oportunitatea de a-si dezvolta abilitati fundamentale de joc dar si aptitudini comportamentale ale vietii codidiene. Scoala activeaza in baza unui simplu principiu, acela de a-i oferi fiecarui participant antrenamente profesioniste intr-o atmosfera incitanta.

laguna2

Astazi, școala de baschet BC Laguna Sharks dispune de numeroase cadre de antrenament, sali de joc ce acopera intreaga suprafata a Municipiului Bucuresti. Clubul a intrat sub umbrela echipei Steaua CSM EximBank București, juniorii clubului având oportunitatea de a intra în contact cu baschetbaliști adevărați – modele pentru ei pe teren și în afara lui – și de a fi parte din marea familie STEAUA București!

Detalii și înscrieri în aceste programe de selecție găsiți pe www.bclaguna.ro, precum și la numărul de telefon 0728.272.203.

BC Laguna Sharks: Noi nu dezvoltăm caractere, noi le descoperim!

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.