Laci Lazar a avut o prestație deosebită în finala Cupei României 2017

Trei slam dunk-uri, trei pase decisive, o finalizare de pivot de clasă pe o acțiune purtată în mare viteză, după un serviciu colosal, venit de la Goran Martinic. Acesta a fost Laci Lazar în finala Cupei României 2017.

Lazar a marcat 11 puncte, fiind al 3-lea marcator al lui BC Mureș. El a adăugat 7 recuperări (3 ofensive) și a încheiat cu un indice de 16 la eficiență în meciul pierdut la limită, scor 78-79, în compania Clujului. Laci, jucător ce se apropie de vârsta de 30 ani, a avut 71% la aruncările din acțiune, fiind descalificat pentru a 5-a greșeală personală, pe motiv de fault ofensiv, în sfertul 4.

Nu mai contează acum. Poate chiar a fost fault la contactul cu Adamovic, însă e limpede că Laci Lazar merita să fie pe parchet la finalul meciului. Desigur, nu are importanță cine ce merită.

Rămâne însă prestația excelentă a căpitanului de la BC Mureș și acea fază prin care și-a readus echipa în avantaj, la 73-72 pe tabela de marcaj. A fost poate cea mai frumoasă acțiune a unei finale de senzație. Un jucător care a evoluat enorm și un om care a trecut prin multe. Prea multe pentru cineva la doar 30 de ani.

Lazar a încheiat finala Cupei României 2017 în calitate de lider al BC Mureș la recuperări și la procentajul aruncărilor din acțiune.

Articole din aceeași categorie

1 comentarii On Laci Lazar a avut o prestație deosebită în finala Cupei României 2017

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.