Kyndall Dykes a semnat în cel de-al 2-lea eșalon al Italiei

Kyndall Dykes este noul jucător al echipei Apu Gsa Udine, din Italia. Americanul s-a despărțit de U-BT Cluj-Napoca, după ce a câștigat cel de-al 2-lea titlu de campion al României (primul l-a obținut în 2011).

În 38 partide disputate la nivelul Ligii Naționale, Dykes a avut medii statistice de 16.7 puncte, 4.3 recuperări, 3.9 pase decisive și 1.1 intercepții pentru 18.1 la eficiență în peste 31 minute de joc. Americanul a fost liderul Clujului la puncte și minute jucate în sezonul amintit.

Echipa din Udine s-a clasat pe locul 9 în ultima ediție a Serie A2 – cel de-al 2-lea eșalon baschetbalistic al Italiei. Formația amintită a promovat din liga a 3-a în sezonul 2015/16.

Prin această mutare devine limpede că U-BT Cluj-Napoca va legitima un alt jucător de pozițiile 2-3 pentru a-și completa lotul de jucători în perspectiva sezonului 2017/18.

Articole din aceeași categorie

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.