Krasny Oktyabr Volgograd nu va participa în Liga VTB

Krasny Oktyabr nu va participa în ediția 2016/17 a Ligii VTB. Gruparea stabilită la Volgograd a informat conducerea ligii că se află în imposibilitate de a participa în următorul sezon competițional.

La distanță de patru ani de la momentul fondării, clubul din Volgograd pare să se destrame. Gruparea amintită a avut un sezon în Superliga Rusiei, trei sezoane în Liga VTB, două participări în Cupa Rusiei, respectiv un sezon în EuroCup. Cele mai notabile rezultate s-au consemnat în sezonul 2013/14, atunci când Krasny Oktyabr a ocupat locul 6 în Liga VTB și a fost semifinalistă în Cupa Rusiei.

Volgograd Trade Union Sports Palace, sala în care echipa își dispută jocurile de pe teren propriu, nu poate găzdui în mod legal evenimente sportive. Acest lucru se adaugă lipsei de transferuri și a oricărei urme că lucrurile s-ar putea rezolva până la startul oficial al noului sezon competițional. În plus, Basketball Arbitral Tribunal a emis două sentințe împotriva grupării din Volgograd, rerefitor la datorii financiare neonorate față de foști jucători ai echipei.

De notat că Krasny Oktyabr este înscrisă și în EuroCup. Este puțin probabil ca această grupare să se alinieze la startul competiției ULEB.

Articole din aceeași categorie

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.