Kostas Sloukas va fi operat la genunchi

Fenerbahce Istanbul l-a pierdut, pentru cel puțin o lună, pe fundașul elen Kostas Sloukas. Acesta s-a accidentat în meciul de campionat disputate în compania lui Pinar Karsiyaka.

Potrivit anunțului făcut de clubul galben-albastru, Sloukas va fi operat de menisc la genunchiul piciorului stâng. Prin urmare, jucătorul va rata între 4 și 6 săptămâni.

Sloukas a jucat în toate meciurile lui Fener din actuala ediție a Euroligii. El a bifat 23 prezențe, fiind titularizat de zere ori și are medii statistice de 10.2 puncte, 4.5 pase decisive, 1.8 recuperări, pentru 10.3 la eficiență în aproape 26 minute pe meci. Kostas are procentaje de 48% la două puncte, 50% la trei punce, respectiv 89% la linia de pedeapsă.

Fenerbahce a reușit să evite accidentările de lungă durată până în acest punct al sezonului. Singura excepție în acest sens a fost Bogdan Bogdanovic. Sârbul a jucat 11 partide în acest sezon.

Luigi Datome, Bobby Dixon, James Nunnally, respectiv Jan Vesely au jucat câte 23 meciuri pentru turci în actuala ediție a Euroligii. Pero Antic și Nikola Kalinic au jucat câte 21 partide, iar Ekpe Udoh are 20 prezențe.

Lupta pentru playoff-ul Euroligii

Echipa lui Zeljko Obradovic are 15-8 la general și se situează pe locul 4 în ierarhia generală. Aceasta este ultima poziție care asigură avantajul terenului propriu în playoff-ul Euroligii, care se joacă pe sistemul cel mai bun din cinci jocuri, urmând ca dacă va câștiga această serie să participe la Final Four-ul comptiției, găzduit tocmai la Ulker Sports Arena.

Foto: euroleague.net

Articole din aceeași categorie

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.