Kostas Missas va conduce Grecia la EuroBasket 2017

Kostas Missas este noul antrenor al echipei naționale a Greciei. Acesta va conduce gruparea elenă la EuroBasket 2017.

El preia funcția de antrenor al primei reprezentative după ce a pregătit diferite loturi juvenile, respectiv naționala feminină. În vârstă de 63 ani, Missas este apreciat ca fiind unul dintre cei mai buni tehnicieni dintr-o țară recunoscută pentru numărul impresionant de antrenori de calitate.

De altfel, unul dintre cele mai favorabile motive ale numirii lui Missas în funcție constă în faptul că a lucrat la nivel juvenil cu mai mulți jucători de bază al actualei naționale de seniori. Între aceștia se numără Evangelos Mantzaris, Kostas Sloukas, Kostas Papanikolaou și Georgios Bogris.

Lotul lărgit nu a fost anunțat până la această oră, însă programul a fost definitivat. Acesta cuprinde jocuri cu România și Ucraina la Patras, cu Serbia și Muntenegru la Belgrad, Marea Britanie la Londra, respectiv Italia, Georgia și din nou Serbia la Atena.

Grecia face parte din Grupa A la EuroBasket 2017, care se va disputa la Helsinki, Finlanda. Adversari sunt Finlanda, Islanda, Slovenia, Franța și Polonia. Primele patru clasate se califică pentru fazele eliminatorii, care se vor desfășura la Istanbul, Turcia.

Articole din aceeași categorie

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.