Khimki Moscova a învins la Belgrad în deschiderea unei săptămâni aglomerate de Euroligă

Khimki Moscova a câștigat primul meci al etapei a 18-a în sezonul regulat al Euroligii masculine – ediția 2017/18. Rușii s-au impus pe terenul Stelei Roșii Belgrad, scor 79-70. Partida a fost transmisă în direct la DigiSport.

Moscoviții au decis meciul în secvența a 4-a, pe fondul unui parțial de 27-16. Inițial, Steaua Roșie s-a desprins la peste zece lungimi și a controlat prima repriză, dar Khimki a marcat ultimele puncte ale sfertului 2 pentru a strânge la 37-31 după 20 minute de joc. Rușii au strâns la o singură posesie în secvența a 3-a.

Alexey Shved a ieșit din nou la rampă pentru echipa antrenată de către Georgios Bartzokas. Acesta a totalizat 29 puncte, 5 recuperări, 4 pase decisive, James Anderson a adăugat 14 puncte, 4 recuperări, iar Malcolm Thomas a încheiat cu 11 puncte, 6 recuperări pentru Khimki.

Într-o seară în care Pero Antic și Milko Bjelica au avut probleme în faza de atac, având împreună 1/9 la aruncările din acțiune, Steaua Roșie a beneficiat de 27 puncte, 9 recuperări și 7 pase decisive din partea lui Taylor Rochestie. El a beneficiat de sprijin de la Nemanja Dangubic, autor a 20 puncte. James Feldeine a terminat cu 13 puncte, 4 pase decisive.

Khimki are 10-8 la general și ocupă locul 7. În schimb, Steaua Roșie a ajuns la 7-11 și se situează pe locul al 11-lea.

Foto: www.euroleague.net

Articole din aceeași categorie

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.