Khimki Moscova a învins FC Barcelona

Khimki Moscova a depășit în manieră convingătoare pe FC Barcelona, într-un meci contând pentru etapa a 9-a din Grupa F, în TOP 16 la nivel de Euroligă. Meciul a fost transmis în direct la DigiSport și s-a încheiat cu scorul de 75-61.

Jocul a fost tranșat de ruși încă din prima repriză. Aceasta a consemnat parțiale de 24-14 în primul sfert, respectiv 24-15 în cel de-al 2-lea. Repriza secundă a fost adjudecată de catalani, dar Khimki a controlat situația pe tabela de marcja în permanență. Singurul aspect favorabil Barcelonei constă în faptul că diferența finală a fost mai mică de 17 puncte decât în confruntarea directă din tur.

Alexey Shved a avut 16 puncte, 5 pase decisive și 4 intercepții, Paul Davis și James Augustine au adăugat câte 13 puncte, iar Tyler Honeycutt a terminat cu 11 puncte și 10 recuperări pentru Khimki. În replică, Justin Doellman a totalizat 14 puncte și 7 recuperări pentru Barcelona.

După acest rezultat, Khimki are 5-4 la general, similar lui Real Madrid. Cele două se situează pe locurile 3 și 4 în Grupa F. FC Barcelona are 4-5 și se situează pe locul al 5-lea.

Vineri (05.03), Zaligirs Kaunas primește vizita lui Brose Baskets Bamberg. În schimb, Olympiacos Pireu întâlnește pe Laboral Kutxa Vitoria.

Foto: euroleague.net

Articole din aceeași categorie

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.