Khimki Moscova se impune în Meciul 4 al seriei cu Zenit St. Petersburg

Khimki Moscova a forțat jocul decisiv în seria cu Zenit St. Petersburg, din semifinalele Ligii VTB. Meciul 4, desfășurat în capitala Rusiei, s-a încheiat cu scorul de 73-71.

Partida a avut multe schimbări de situație, parțiale și în cele din urmă s-a încheiat sub semnul echilibrului. S-au consemnat șapte schimbări la conducere și șase situații de egalitate. Zenit a fost aproape de victorie după ce în sfertul al 2-lea a marcat doar cinci puncte. În prealabil, echipa din St. Petersburg a irosit un avantaj de 12 puncte pe tabela de marcaj.

Formația oaspete a avut 20 recuperări ofensive și a terminat meciul cu un procentaj mai bun la aruncările din acțiune. În schimb, Khimki a beneficiat de 41 aruncări libere (!) în cadrul acesti meci.

Alexey Shved a totalizat 33 puncte, cu cinci reușite de pe semicerc, 20 aruncări din acțiune și 16 vizite la linia de pedeapsă, respectiv cu zece faulturi obținute. El a adăugat 2 recuperări, 2 pase decisive, 2 intercepții și 2 capace.

Viatcheslav Zaitcev a reușit 12 puncte, 3 recuperări și 3 pase decisive pentru învingători. Sergey Karasev a replicat cu 22 puncte, 7 recuperări și 5 pase decisive pentru Zenit.

Scorul general a devenit 2-2. Seria se întoarce la St. Petersburg pentru jocul decisiv. Până la această oră toate meciurile au fost câștigate de gazde în această confruntare.

Câștigătoarea meciului decisiv se califică în finala Ligii VTB și obține dreptul de participare în următoarea ediție a Euroligii masculine.

Foto: www.vtb-league.com

Articole din aceeași categorie

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.