Khimki Moscova continuă să legitimeze jucători autohtoni

Khimki Moscova continuă să-și fortifice contingentul de jucători autohtoni. Noua echipă a lui Georgios Bartzokas a oficializat continuarea colaborării cu Dmitri Sokolov și Egor Vyaltsev.

Sokolov este pivot, măsoară 2.14 metri și are 32 ani. El a avut medii de 4.1 puncte și 1.8 recuperări în ultimul sezon la niel de EuroCup. El a semnat un contract pe doi ani cu Khimki.

Vyaltsev este jucător de poziția 2. El măsoară 1.93 metri și are 31 ani. Egor a petrecut ultimii șase ani alături de Khimki, pentru care a marcat 5.2 puncte pe partidă în sezonul 2016/17. Jucătorul amintit a semnat pe un sezon cu finalista Ligii VTB.

De notat că în prealabil, Khimki a anunțat legitimrea lui Andrey Zubkov, de la Lokomotiv Kuban. În plus, moscoviții au prelungit contractele lui Sergey Monya și Viatcheslav Zaytsev. Toți aceștia sunt ruși.

În fine, Khimki a obținut și semnătura americanului Charles Jenkins, sosit de la Steaua Roșie Belgrad.

Articole din aceeași categorie

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.