Kevin Seraphin a semnat cu Barcelona, iar James Augustine cu Malaga

FC Barcelona a semnat un contract pe doi ani cu francezul Kevin Seraphin. Acesta sosește din NBA, unde a fost legitimat ultima dată la Indiana Pacers.

În vârstă de 27 ani, înalt de 2.08 metri, Seraphin este jucător de pozițiile 4-5. El a avut medii de 4.9 puncte și 2.9 recuperări în 49 meciuri disputate pe parcursul ultimului sezon. Francezul revine în Europa după șapte sezoane în NBA alături de Washington, New York și Indiana.

Seraphin are 423 meciuri disputate în NBA cu medii pe carieră de 6 puncte și 3.5 recuperări în 15.2 minute pe partidă. El a fost titularizat în 34 partide.

Va fi cea de-a 2-a experiență a lui Kevin Seraphin în Euroligă. El a debutat în această competiție în 2011/12, alături de Cholet. Atunci a bifat șapte prezențe și avut medii de 9 puncte, 5 recuperări și un capac pe partidă în 19.2 minute pentru 9.4 la eficiență.

În altă ordine de idei, Adam Hanga este tot mai aproape de FC Barcelona. Catalanii negociază cu Baskonia Gasteiz, părțile fiind încă departe de un consens. Cert este că șansele maghiarului de a continua cu antrenorul Sito Alonso, ajuns și el la Barcelona în această vară au crescut substanțial în ultimele zile. Reamintim faptul că Hanga are un contract pe trei ani în valoare de 7.5 milioane euro, pe care gruparea blaugrana îl va prelua dacă cluburile amintite se înțeleg asupra compensației pe care Barcelona o va plăti Baskoniei.

În altă ordine de idei, Unicaja Malaga a anunțat semnarea unui contract pe un an cu James Augustine. Pivotul înalt de 2.08 metri sosește de la CSKA Moscova, unde a avut 6 puncte și 4.5 recuperări pe meci în 34 jocuri disputate la nivel de Euroligă în sezonul 2016/17.

Articole din aceeași categorie

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.