Kevin McHale a fost concediat de Houston Rockets

Houston Rockets pregătește concedierea antrenorului Kevin McHale. Anunțul oficial este așteptat, conform postărilor reputatului jurnalist Adrian Wojnarowski. Site-ul www.nba.com a anunțat acest lucru sub formă de titlu, fără un text aferent până la această oră.

Această măsură a fost luată după un start modest de sezon ce a cuprins patru victorii și șapte eșecuri. În prezent, echipa amintită are o serie de patru înfrângeri consecutive.

Remarcăm, așadar, rapiditatea și ușurința cu care o echipă cu pretenții în acest sezon de NBA renunță la un antrenor. Firește, este greu de știut ce se întâmplă în vestiarul lui Rockets, dar o concediere a antrenorului după 11 meciuri jucate în noul sezon competițional este cea mai la îndemână decizie pe care o poate lua un club care achită salarii colosale jucătorilor.

McHale a fost antrenorul principal al echipei din Houston din anul 2011. În prealabil, el a ocupat o funcție similară în două mandate diferite la Minnesota Timberwolves. Ca jucător, Kevin McHale a devenit celebru pentru eleganța cu care a acoperit poziția 5 într-o perioadă în care talentul și angajamentul au făcut casă bună în liga nord-americană. El a fost coleg cu Larry Bird și a câștigat trei titluri de campion în cei 13 ani petrecuți în NBA, toți alături de Celtics.

Se pare că în locul fostului jucător al lui Boston Celtics vor fi numiți JB Bickerstaff și Chris Finch, sub formă de „associate head coaches”.

Articole din aceeași categorie

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.