Kevin Durant a revenit după o absență de cinci săptămâni

Kevin Durant a revenit. La distanță de aproximativ cinci săptămâni de la accidentarea suferită la genunchi, superstarul lui Golden State Warriors a intrat în teren.

Golden State Warriors au primit vizita lui New Orleans Pelicans, pe care i-au depășit cu scorul de 123-101, pentru cel de-al 66-lea succes stagional. Meciul a fost controlat de californieni, care s-au desprins decisiv în secvența a 3-a. Un parțial de 39-22 în perioada amintită a rupt definitiv echilibrul între cele două formații.

Foto: Noah Graham/NBAE via Getty Images

Klay Thompson a totalizat 20 puncte, Ian Clark a terminat cu 17 puncte, 4 pase decisive, Kevin Durant a adăugat 16 puncte, 10 recuperări și 6 pase decisive în 31 minute de joc, iar JaVale McGee a terminat cu 16 puncte, 7 recuperări pentru învingători. Alți trei jucători au avut vel puțin 13 puncte marcate în acest meci. Quinn Cook a replicat cu 22 puncte.

Stephen Curry nu a evoluat în acest meci. El se confruntă cu o contuzie la genunchiul stâng. De cealaltă parte au absentat DeMarcus Cousins și Anthony Davis.

Warriors au 66-14 consolidându-și prima poziție în ligă cu două meciuri rămase de disputat din sezonul regulat. Pelicans au 33-47, menținându-se pe locul al 10-lea în Conferința Vest.

Articole din aceeași categorie

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.