Kevin Capers completează lotul lui BC CSU Sibiu

Kevin Capers este cel de-al 6-lea jucător legitimat de BC CSU Sibiu în această vară. El măsoară 1.88 metri, este american și evoluează la pozițiile 1-2.

În vârstă de 24 ani, Capers sosește de la Obregon, primul eșalon baschetbalistic al Mexicului. El a avut medii de 16.1 puncte și 5.5 pase decisive. Originar din Florida, Kevin absolvit universitatea Florida Southern în anul 2015.

Similar celorlalți patru jucători americani legitimați în această vară de CSU Sibiu, Capers se află la primul contact cu baschetul românesc. Cel de-al 6-lea străin, singurul păstrat din sezonul precedent, este Chris Cooper. Așadar, Sibiul va avea șase jucători nord-americani în noul sezon competițional.

Lotul BC CSU Sibiu este format din: Radu Paliciuc, Dragoș Gheorghe, Mirel Dragoste, Daniel Banciu, Andrei Ene, Wilhelm Brosser, Chris Cooper, Tyler Laser, Monyea Pratt, Lawrence Kinnard, DeAngelo Riley și Kevin Capers.

Articole din aceeași categorie

3 comentarii On Kevin Capers completează lotul lui BC CSU Sibiu

  • Vine memorialul Tordai si mai taie din ei iar apoi aduc 2-3 sarbi

  • Adevărul este ca americanii de valoarea pe care si-o permite Sibiul, care încă nu au avut contact cu baschetul european nu pot sa rupă gura târgului. Citeodata însă se produc surprize plăcute.

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.