Kenny Gabriel și-a prelungit contractul cu Panathinaikos Atena

Kenny Gabriel și-a prelungit contractul cu Panathinaikos Atena. Campioana Greciei a anunțat că americanul a semnat un angajament cu valabilitate pentru sezonul 2017/18, clubul având opțiun pentru următoarele două stagiuni.

În vârstă de 28 ani, înalt de 2.03 metri, Gabriel este extremă. El a început sezonul 2016/17 alături de Lokomotib Kuban, însă în luna noiembrie s-a alăturat lui PAO,la solicitarea noului antrenor, Xavi Pascual.

Gabriel a avut 23 meciuri în Euroligă cu medii de 5.2 puncte și 3.0 recuperări. De asemenea, a avut 6.6 puncte și 3.3 recuperări în 21 prezențe la nivelul primului eșalon din Grecia. Sezonul 2016/17 a cuprins câștigarea campionatului și cupei în Grecia pentru Kenny alături de Panathinaikos, respectiv calificarea în playoff-ul Euroligii, fără prezență la Final Four.

De-a lungul carierei, Kenny Gabriel a jucat pentru Maccabi Ashdod (Israel), AEL Limassol (Cipru), AGO Rethymno (Grecia), Taranaki Mountain Airs (Noua Zeelandă) și Pinar Karsiyaka (Turcia).

Palmaresul jucătorului american cuprinde un titlu de campion al Turciei în 2015, alături de Pinar. De asemenea, a fost semifinalist în EuroCup și a jucat un sezon alături de clubul din Izmir la nivel de Euroligă.

Foto: www.euroleague.net

Articole din aceeași categorie

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.