Keith Langford este MVP-ul etapei în Euroligă pentru a 3-a oară în acest sezon

Keith Langford a fost desemnat cel mai bun jucător al etapei a 15-a în sezonul regulat al Euroligii masculine. Americanul a ajutat-o pe Unics Kazan să învingă Panathinaikos Atena cu scorul de 83-81.

În 34 minute de joc, Langford a avut 9/14 la aruncările din acțiune și 6/7 la linia de pedeapsă pentru 27 puncte, cu 5 pase decisive, 4 recuperări și un capac. Jucătorul lui Unics a avut 38 la eficiență.

Este al 2-lea titlu de MVP al etapei consecutiv pentru Langford în Euroligă și al 3-lea în actuala ediție a competiției. Americanul este primul jucător din această întrecere cu trei titluri de MVP al rundei.

Aflat la cel de-al 6-lea sezon în Euroliga masculină, fundașul în vârstă de 33 ani și înalt de 1.93 metri are cea mai mare valoare la capitolul puncte pe meci din întreaga carieră la acest nivel. Langford are 24.1 puncte, 3.9 recuperări, 3.9 pase decisive pentru 25.5 la eficiență. 

El are aproape 18 aruncări din acțiune pe meci cu procentaj de 45% la acest capitol. Keith este faultat de aproape opt ori pe meci și are o medie de aproape șapte vizite la linia de pedeapsă, unde are 86%.

Articole din aceeași categorie

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.