Kawhi Leonard ratează presezonul NBA

Kawhi Leonard va rata întreg presezonul NBA. Superstarul lui San Antonio Spurs are o problemă la coapsă. Texanii au anunțt că nu există o dată prevăzută pentru revenirea numărului 2 în angrenajul echipei.

Gregg Popovich a declarat că problema de la coapsa piciorului drept îl deranjează pe Leonard încă din playoff-ul sezonului precedent. Clasat pe locul al 3-lea în ierarhia celor mai buni jucători ai sezonului precedent și considerat principal favorit la casele de pariuri pentru titlul de MVP al sezonului 2017/18, Kawhi aduce noi probleme lui Spurs la startul presezonului.

Foto Mark Sobhani/NBAE via Getty Images

Tony Parker ar urma să revină pe parchet undeva spre jumătatea lunii noiembrie, după accidentarea gravă la genunchi, suferită tot în playoff-ul precedentei stagiuni.

În această vară Conferința Vest a devenit mult mai competitivă. Jucători precum Paul George, Carmelo Anthony sau Jimmy Butler – de poziția 3 – au făcut trecerea în această parte, astfel încât rolul lui Leonard devine crucial în succesul lui Spurs.

San Antonio a reușit legitimarea lui Rudy Gay și Joffrey Lauvergne în această vară. De asemenea, Spurs au prelungit contractele lui Patty Mills și Pau Gasol, iar Manu Ginobili a ales să mai joace un ultim sezon în NBA.

Articole din aceeași categorie

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.