Kawhi Leonard va juca în Meciul 6 al seriei dintre Houston și San Antonio

Kawhi Leonard va juca în Meciul 6 al seriei dintre San Antonio Spurs și Houston Rockets. Superstarul formației antrenate de Gregg Popovich s-a accidentat în sfertul 3 al Meciului 5, adjudecat de pinteni după prelungiri, scor 110-107.

Leonard a forțat, fiind pe parchet inclusiv în sfertul 4, dar nu a mai revenit pentru repriza de prelungiri. El a suferit o entorsă de gleznă,, respectiv o accidentare la genunchi după ce a călcat pe piciorul lui James Harden la un contraatac al formației adverse.

Lipsită de Leonard în repriza de prelungiri, dar și de Tony Parker, a cărui sezon s-a încheiat cu o accidentare gravă, consemnată în deschiderea acestei serii de playoff, formația din San Antonio a beneficiat de o contribuție colosală din partea lui Manu Ginobili, jucător ajuns la vârsta de 40 ani.

Meciul 6 se dispută joi spre vineri, în Houston. Se joacă pe sistemul cel mai bun din șapte meciuri, iar Spurs conduc la general cu 3-2.

Articole din aceeași categorie

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.