Juan Carlos Navarro se retrage din echipa națională a Spaniei

Juan Carlos Navarro a anunțat în cursul zilei de sâmbătă (16.09) că se retrage din echipa națională. El va juca în finala mică a EuroBasket 2017 alături de naționala Spaniei în încercarea de a obține o ultimă medalie alături de echipa alături de care a fost campion mondial și european, respectiv vicecampion olimpic.

„La Bomba” a făcut anunțul după ultimul antrenament susținut alături de echipa națională a Spaniei, desfășurat în preziua finalei mici, pe care o va disputa în compania Rusiei. Evenimentul s-a consemnat în buffer-ul pe care FIBA îl rezervă pentru presă, între antrenamentele echipelor prezente la EuroBasket.

Așa cum se vede în imaginile alăturate, Navarro a fost aplaudat la scenă deschisă de către proprii colegi din echipa națională. Aceștia au ținut să-și arate recunoștința pentru jucătorul care a disputat cele mai multe pentru în echipamentul Spaniei.

Meciul dintre Spania și Rusia, contând pentru finala mică a EuroBasket 2017 – ultimul din cariera lui Navarro în echipa națională – se va desfășura duminică (17.09), ora 17:00. Confruntarea va fi transmisă în direct la TVR HD. Acesta va fi meciul cu numărul 249 pentru Juan Calos în naționala iberică.

Navarro își va continua activitatea pentru cel puțin un sezon la nivel de club. El se află sub contract cu FC Barcelona, formație pentru care a jucat întreaga carieră, cu excepția unui singur sezon, petrecut în NBA alături de Memphis Grizzlies.

Foto&video: FEB.es

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.