Juan Carlos Navarro se va retrage din echipa națională după EuroBasket 2017

Juan Carlos Navarro se va retrage din echipa națională după EuroBasket 2017. Anunțul a fost făcut de jucător prin intermediul unei declarații acordate pentru Radio Marca.

În vârstă de 37 ani, superstarul lui FC Barcelona se confruntări de câțiva ani cu serioase probleme medicale. Acestea au limitat aparițiile sale atât la echipa de club, cât și la cea națională. În pofida acestei situații „La Bomba” a dorit în permanență să evolueze pentru Spania la toate concursurile internaționale.

Debutul lui Navarro în echipa națională de seniori s-a consemnat în urmă cu 17 ani, la Jocurile Olimpice de la Sydney. În prealabil, el a fost campion european U18 și mondial U19 alături de reprezentativele juvenile ale Spaniei.

La nivel de seniori a fost campion mondial în 2006, de două ori campion european și de trei ori medaliat olimpic. El a cucerit nouă medalii alături de prima reprezentativă a Spaniei.

Așadar, Sala Polivalentă Cluj-Napoca ar putea fi ultima sau penultima sală în care Navarro joacă pentru echipa națională a Spaniei. Una dintre legendele baschetului european va putea fi urmărită pentru ultima dată în uniforma roșie a ibericilor la evenimentul co-organizat de România.

Articole din aceeași categorie

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.