Josh Greene, noul fundaș al Craiovei

Josh Greene este noul jucător anunțat de SCM U Craiova. Înalt de 1.83 metri, americanul în vârstă de 25 ani este conducător de joc.

A absolvit universitatea California State. El a jucat patru sezoane în NCAA. De asemenea, Greene are două sezoane în baschetul profesionist. Primul l-a petrecut în Italia, la Aurors Jesi, în liga a 2-a.

Ultimul sezon l-a petrecut în cel de-al 2-lea eșalon al Franței, alături de Le Havre STB și a avut medii statistice de 11.7 puncte, 4.4 pase decisive și 2.9 recuperări, cu un procentaj de 41% din afara semicercului.

Celelalte transferuri perfectate de olteni în această vară sunt Martin Paasoja, Jamar Samuels, Earl Watson, Maxim Kikus. De asemenea, sub contract sunt și Vlad Solopa, Mihai Gavrilă, Iulian Corneanu.

Noul antrenor al Craiovei este Rami Hadar.

Articole din aceeași categorie

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.