Jordan McRae este noul jucător al Baskoniei

Jordan McRae este noul jucător al echipei Baskonia Gasteiz. Americanul în vârstă de 26 ani, înalt de 1.96 metri a semnat un contract pe un sezon.

Jucător de pozițiile 2/3, McRae ar urma să-l înlocuiască pe Adam Hanga la formația bască. De notat că absolventul universității Tennessee se află la primul angajament cu o echipă din Europa.

Cariera profesionistă a lui McRae a început în 2014. El a jucat pentru Melbourne United, Delaware 87ers, Phoenix Suns, Cleveland Cavaliers și Canton Charge. Americanul a făcut parte din lotul lui Cavs în sezonul 2015/16, fiind campion NBA alături de gruparea din Ohio.

În 61 meciuri jucate în NBA, incluzând două în playoff-ul 2016, Jordan McRae are medii de 4.4 puncte și 1.0 recuperări în aproape 10 minute pe partidă. El a fost titularizat de cinci ori în liga nord-americană.

Lotul Baskoniei la ora actuală

Fundași – Jayson Granger, Marcelinho Huertas, Luca Vildoza, Rodrigue Beaubois
Extreme – Janis Timmas, Daniel Bogdignon, Tadas Sedekerskis, Tornike Shengelia
Pivoți – Vincent Poirier, Johannes Voigtmann, Ilimane Diop

De notat că până la anunțul oficial, Adam Hanga este jucătorul lui Baskonia.

Noul antrenor al echipei din Vitoria este Pablo Prigioni.

Articole din aceeași categorie

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.