Joi (11.08) demarează Campionatul European U16 masculin – Divizia B

Echipa națională a României se deplasează la Sofia, Bulgaria, pentru participarea la ultimul concurs de nivel juvenil al verii. Formația pregătită de către Sebastian Man participă la Campionatul European U16 masculin – Divizia B, ediția 2016.

Tricolorii au fost repartizați în Grupa C, alături de Norvegia, Slovenia, Austria, Kosovo și Ucraina.

Componența celorlalte grupe:

A – Luxemburg, Danemarca, Portugalia, Olanda, Belarus, Rusia
B – Irlanda, Israel, Macedonia, Ungaria, Scoția, Anglia
D – Slovacia, Georgia, Bulgaria, Cehia, Islanda, Belgia

Primele două clasate se califică în turneul locurilor 1-8. Ocupantele locurilor 3 și 4 participă în turneul locurilor 9-16, iar ultimele două clasate vor participa în turneul locurilor 17-24.

Evenimentul se desfășoară între 11 și 20 august. Primele trei clasate în ierarhia generală promovează în primul eșalon baschetbalistic al Europei la această categorie.

Articole din aceeași categorie

5 comentarii On Joi (11.08) demarează Campionatul European U16 masculin – Divizia B

  • Lotul compus din….?!

    • Ca de obicei, atunci când avem informația o dăm. Dacă nu s-a scris, înseamnă că nu o avem. Nu mai durează mult și o va afla toată lumea. Cel mai probabil în cursul zilei de azi sau cel târziu mâine dimineață.

    • Se stie. Cat mai multi de la Steaua care au contract cu C.S. Atletic,(daca nu stiti cine este C.S.Atletic, cautati si veti avea o surpriza), Voinescu, 3-4 care sa duca greul, iar pe restul nu-i stim pentru ca nu au jucat in turneul final de U16…de la ocupantele locurilor 2 si 3 nu este nimeni
      !!!!

  • Multumesc.o zi placuta dvs şi celor ce va urmaresc

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.