Joi (03.11), FR Baschet va face un anunț cu privire la un parteneriat internațional legat de EuroBasket 2017

Federatia Română de Baschet va organizează o conferință de presă cu ocazia prezentarii si semnarii unui parteneriat international pentru FIBA EuroBasket 2017. Aceasta se va desfășura joi (03.11), ora 11:00, la Sala Polivalentă Cluj-Napoca.

In cadrul acesteia vor participa președintele FR Baschet, domnul Horia Paun, directorul FIBA EuroBasket 2017 pentru România, domnul Adrian Voinescu. Ei vor discuta despre acest parteneriat international și vor oferi mai multe noutăți referitoare la cel mai important eveniment baschetbalistic organizat vreodată în țara noastră – FIBA EuroBasket 2017.

Este de așteptat ca în cadrul acestei conferințe de presă să fie anunțat parteneriatul cu Ungaria, referitor la organizarea grupei ce va avea loc la Cluj-Napoca din cadrul evenimentului amintit. Cel mai probabil se vor oferi detalii cu privire la prevederile acestui parteneriat.

În prealabil, Finlanda a anunțat parteneriatul cu Islanda, iar Israel pe cel cu Lituania. Celelalte țări gazdă sunt România și Turcia. Rămâne de văzut dacă sau când va fi anunțat parteneriatul Turciei.

Reamintim că tragerea la sorți a grupelor pentru EuroBasket 2017 se va desfășura pe 22 noiembrie, la Istanbul.

Articole din aceeași categorie

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.