John Bryant a semnat cu Valencia Basket

Valencia Basket a anunțat legitimarea pivotului american John Bryant. De două ori MVP al Bundesligii germane, acesta a semnat un contract cu valabilitate pentru următorul sezon.

În sezonul 2015/16, alături de Bayern Munchen, Bryant a evoluat în trei competiții – Euroliga, EuroCup și Bundesliga, bifând 48 de prezențe. A avut medii de 10.4 puncte, 5.6 recuperări și 1.0 pase decisive pentru 13.6 la eficiență. El a avut procentaje de 59% la aruncările de două puncte, 47% la trei puncte, respectiv 81% la linia de pedeapsă.

În vârstă de 29 ani, John Bryant a absolvit universitatea Santa Clara în anul 2009. La nivel profesionist a petrecut un sezon în NBDL, alături de Erie BayHawks, după care a trecut în Germania. El a jucat șase ani în Bundesliga, având câte trei alături de ratiopharm Ulm și Bayern Munchen.

Bryant are trei sezoane în Euroligă, toate cu Bayern Munchen. A bifat 44 prezențe, fiind titularizat în 33 de rânduri și are medii de 8.8 puncte, 6.2 recuperări și 1.2 pase decisive pentru 9.9 la eficiență în 20.5 minute pe partidă. De notat că americanul a fost campion al Germaniei în 2014.

Valencia Basket a operat alte două transferuri în această vară. Este vorba despre Vladimir Jankovic, respectiv Will Thomas. Și aceștia au evoluat în ultimul sezon la nivel de Euroligă, alături de Panathinaikos Atena, respectiv Unicaja Malaga.

Antrenorul Pedro Martinez are următorii jucători sub contract pentru sezonul 2016/17:

Fundași – Antoine Diot, Sam Van Rossom, Guillem Vives, Rafa Martinez
Extreme – Vladimir Jankovic, Will Thomas, Romain Sato, Pierre Oriola, Fernando San Emeterio, Joan Sastre, Luke Sikma
Pivoți – John Bryant, Bojan Dubljevic

Foto: euroleague.net

Articole din aceeași categorie

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.