Jayson Granger ar putea fi înlocuitorul lui Sergio Llull la Real Madrid

Real Madrid trebuie să găsească înlocuitor pentru Sergio Llull. MVP-ul ultimului sezon din Euroligă va rata cel puțin șapte luni după ce a fost diagnosticat cu ruptură de ligament încrucișat.

Pablo Laso este conștient că mai mult de jumătate de sezon, incluzând și turneul de Cupa Spaniei, Real Madrid va juca fără principalul său star. În aceste condiții este limpede că spaniolii caută cea mai bună opțiune pentru înlocuirea lui Llull.

Potrivit eurohoops.net, principala soluție a madrilenilor este Jayson Granger. Uruguaianul a mai jucat în Spania, pentru Unicaja Malaga și Estudianes Madrid. Având opt sezoane la activ în Liga ACB, jucătorul amintit are licență JFL – jucător format în Spania.

Granger are patru sezoane la activ în Euroligă, câte două la Unicaja Malaga și Anadolu Efes Istanbul. El are 105 meciuri disputate în această competiție și medii pe carieră de 10.3 puncte, 3.8 pase decisive și 2.4 recuperări pentru 8.9 la eficiență în 23.4 minute pe partidă.

Rămâne de văzut dacă Granger, care a petrecut ultimii doi ani în Turcia, va fi într-adevăr acontat de Real Madrid.

Articole din aceeași categorie

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.