Jason Thompson îl va înlocui pe Ekpe Udoh la campioana Europei

Jason Thompson este noul pivot al lui Fenerbahce Istanbul. În vârstă de 31 ani, sportivul nord-american a semnat un contract pe un sezon cu campioana în exercițiu a Europei.

Înalt de 2.11 metri, Thompson este jucător de poziția 5 și a semnat un angajament pe un sezon. El va avea dificila misiune de a-l înlocui pe Ekpe Udoh, jucător întors în NBA.

Thompson are o experiență de opt sezoane în liga nord-americană, între 2008 și 2016. El a jucat șapte ani pentru Sacramento, respectiv câte o jumătate de sezon pentru Golden State și Toronto. În total are 598 meciuri disputate în NBA cu medii statistice de 8.9 puncte, 6.6 recuperări, 1.1 pase decisive și 0.7 capace în 25.2 minute pe partidă.

În sezonul 2016/17, Thompson a evoluat în China, pentru Shandong Golden Stars.

Așadar, Thompson se află, nu doar la debutul în Euroliga masculină ci și la primul angajament în baschetul din Europa. El a fost ales de Sacramento Kings cu opțiunea a 12-a în NBA Drat 2008.

Articole din aceeași categorie

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.