Jamar Samuels este noul jucător al Craiovei

Jamar Samuels este noul jucător al echipei SCM U Craiova. El măsoară 2.01 metri și evoluează la pozițiile 3-4.

În vârstă de 28 ani, Samuels este american și a absolvit universitatea Kansas State. El și-a început cariera profesionistă în 2012, alături de Huesca, în cel de-al 2-lea eșalon al Spaniei. A mai jucat în liga a 2-a din Italia, după care a revenit în Spania, jucând în primul eșalon, pentru Manresa.

Samuels a atras atenția antrenorul Rami Hadar în perioada petrecută în Israel, pentru Bnei Hertzelyia. De notat că Samuels nu a evoluat în sezonul 2016/17.

Acesta este primul transfer anunțat de Craiova în această vară.

Articole din aceeași categorie

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.