Actualizare. Ivan Siriscevic a semnat cu Craiova

Duminică (20.08), ora 17.00

Ivan Siriscevic  semnat cu SCM U Craiova, așa cum s-a anunțat inițial. Informația oferită de site-ul sportando.com a fost eronată.

Portalul amintit a modificat știrea între timp. Ea poate fi lecturată AICI.

Duminică (20.08), ora 14.00

Ivan Siriscevic a semnat cu KK Zadar, din primul eșalon baschetbalistic al Croației, notează site-ul de specialitate www.sportando.com. Baschetbalistul amintit a fost anunțat de SCM U Craiova, pe cale oficială, în urmă cu câteva zile, informația putând fi găsită pe site-ul www.scmcraiova.ro.

Portalul amintit a trecut informația cu privire la legitimarea lui Siriscevic la celebrul club din Zadar sub formă de „rumors” (zvon).

Așadar, rămâne de văzut care este informația reală cu privire la jucătorul croat care a mai jucat în Românie pentru BC Timișoara.

Textul cu privire la trecerea ui Siriscevic la Craiova poate fi lecturat în link-ul alăturat.

Ivan Siriscevic completează contingentul de străini al Craiovei

Știrea despre Siriscevic pe site-ul oficial al clubului din Craiova – click AICI.

Știrea de pe site-ul www.sportando.com – click AICI.

Pe site-ul agenției care îl reprezintă pe jucător nu apare nicio informație cu privire la semnarea unui contract pentru sezonul 2017/18 – click AICI.

Clubul croat nu a anunțat nimic până la această oră.

Rămâne de văzut dacă într-adevărat KK Zadar l-a înregimentat pe Siriscevic. Cert este că un astfle de caz se deosebește de cel al lui LaMarcus Reed întrucât Letter of Clearence-ul acestui jucător este la federația din Croația, astfel încât Craiovei i-ar fi mai dificil să-l blocheze pe jucător.

Articole din aceeași categorie

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.