Iulian Orbeanu și Radu Vîrnă au semnat cu SCM U Craiova

SCM U Craiova a oficializat lagitimarea a doi jucători autohtoni. Este vorba despre Iulian Orbeanu și Radu Vîrnă. Ambii sosesc de la Dinamo București și se află în programul echipei naționale a României care se pregătește pentru EuroBasket 2017.

Orbeanu a avut 22 prezențe în ultima ediție a Ligii naționale și a avut medii de 8.2 puncte, 4.4 recuperări și 0.7 pase decisive pentru 8.7 la eficiență în aproape 26 minute pe meci. Iulian are 27 ani, măsoară 2.03 metri și este jucător de poziția 4. El revine la Craiova, unde a mai jucat în sezonul 2011/12. Orbeanu a mai jucat pentru Steaua și Pitești.

Vîrnă (foto) a bifat 18 prezențe în ediția 2016/17 a LNBM și a avut medii de 2.6 puncte, 1.4 recuperări și 0.8 pase decisive pentru 2.4 la eficiență în peste 13 minute de joc. În vârstă de 20 ani, înalt de 1.91 metri Vîrnă a fost component al naționalei României care a obținut promovarea în Divizia A la U20 masculin. El a avut 8 puncte, 2 recuperări și 1.6 pase decisive în aproape 18 minute pe meci la turneul de la Oradea. Originar din Focșani, acest jucător a debutat în primul eșalon sub comanda lui Florin Nini, în echipa lui Phoenix Galați.

SCM U Craiova a oficializat în prealabil transferurile lui Martin Paasoja, Jamar Samuels, Earl Watson, Maxim Kikus și Josh Greene. Oltenii au prelungit contractele lui Vlad Solopa, Mihai Gavrilă, Iulian Corneanu. Noul antrenor al echipei este israelianul Rami Hadar.

Foto: Cătălin Soare / www.fiba.com

Articole din aceeași categorie

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.