Israel a realizat cea mai spectaculoasă revenire de la EuroBasket 2017

Seara de duminică (03.09) s-a încheiat cu cea mai mare răsturnare de situație de la actuala ediție a EuroBasket. Israel a revenit de la 59-75 pentru a se impune în confruntarea cu Germania. Rezultatul final a fost de 82-80.

Israelul s-a desprins la zece lungimi, scor 33-23, undeva pe la jumătatea sfertului 2, însă Germania a replicat și a restabilit egalitatea, scor 43-43, înregistrat la jumătatea confruntării.

Un parțial de 10-2 a adus formația antrenată de către Chris Fleming la conducere din primele minute ale reprizei secunde. Germania a reușit să se desprindă la 16 puncte în minutul 32, dar Israelul a revenit spectaculos pe final cu un parțial de 23-5 cu care a obținut prima victorie la EuroBasket 2017.

Guy Pnini a marcat coșul victoriei, unul de trei puncte contestat, după ce fostul căpitan al lui Maccabi Tel-Aviv a absorbit un contact.

Richard Howell a avut 23 puncte, 9 recuperări, 3 pase decisive și 7 intercepții pentru un indice de 36 la eficiență. Omri Casspi a contribuit cu 20 puncte, 11 recuperări, iar Guy Pnini a terminat cu 15 puncte pentru învingători. În replică, Dennis Schroder a totalizat 20 puncte, 7 pase decisive, iar Daniel Theis a reușit 15 puncte și 15 recuperări pentru Germania.

De notat că în pauza meciului echipa U20 a Israelului a fost protagonista unei ceremonii în onoarea rezulatului obținut la Campionatul European de tineret din această vară, desfășurat în Grecia. Formația amintită a cucerit medalia de argint.

În urma acestui rezultat, Germania are 2-1 la general, iar Israel are 1-2 în Grupa A.

Foto: FIBA.basketball

Articole din aceeași categorie

2 comentarii On Israel a realizat cea mai spectaculoasă revenire de la EuroBasket 2017

  • Israelul iși valorifica avantajul terenului și ramine în cărți pentru calificare. Noi asteptam meciul de la ora 15.00 ca sa vedem dacă cehii sa ungurii vor lua prima opțiune.

  • Este adevărat ca exista o mare diferență între noi și Finlanda, Turcia sau Israel, dar tot nu m-am putut abține sa fac comparația. Probabil nici cu Watson nu am fi putut îndeajuns.

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.