Înfrângeri pentru Gabi Mărginean și Claudia Pop în fața unor echipe de Euroliga feminină

Gabriela Mărginean și Claudia Pop au suferit înfrângeri în cele mai recente jocuri disputate în campionatele Turciei, respectiv Spaniei la baschet feminin. Echipele celor două românce au cedat pe teren propriu, în fața unor forțe ale celor două campionate amintite.

În confruntarea cu Fenerbahce Istanbul, echipa Gabrielei – AGU Kayseri a pierdut cu scorul de 60-65. În 31 minute de joc, Mărginean a avut 8 puncte (2/7 din acțiune, 3/4 la libere), 2 recuperări și o pasă decisivă. Acesta este primul eșec în campionat pentru echipa româncei, care ajunge la 6-1 și se plasează pe locul al 3-lea în întrecerea internă a Semilunei.

Gernika Bizkaia a pierdut, scor 63-84, în confruntarea cu Perfumerias Avenida Salamanca. Claudia a avut 23 minute de joc, perioadă în care a contribuit cu 10 puncte (4/11 din acțiune, 1/1 la linia de pedeapsă), 5 recuperări, 3 pase decisive și o intercepție cu două posesii pierdute. Echipa româncei ajunge la 6-5 și se situează pe locul al 6-lea în campionatul Spaniei.

Articole din aceeași categorie

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.